Partneri

Uz Agencije iz Holandije i Njemačke, Alumna sarađuje direktno sa preduzećima/klijentima koji su izrazili potrebu za zapošljavanje osoblja što omogućava izravnu prezentaciju klijenta kod poslodavca kao i bolje rezultate zapošljavanja.

Naši saradnici poseduju višegodišnje iskustvo u oblasti regrutovanja i posredovanja pri zapošljavanju u inostranstvu. Oni dobro poznaju uslove, način rada i mentalitet inostranog tržišta. Iskustvo naših saradnika nam omogućava da se podjednako posvetimo i potrebama klijenata i zahtevima kandidata i prilikom posredovanja pronađemo najbolje kandidate za svoje klijente, istovremeno pomažući kandidatima da donesu najbolju odluku za sebe i svoju karijeru.  

Alumna svojim klijentima pruža sveobuhvatnu uslugu prilikom traženja i selektiranja te zapošljavanja željenog kadra.

S druge strane, veliku pozornost posvećujemo i našim kandidatima, procjenjujući njihov potencijal i pronalazeći radna mjesta prema izraženim interesima i sposobnostima.

Provjera poslodavaca
Prije uspostavljanja kontakta između potencijalnih poslodavaca i kandidata, Alumna uz podršku svojih poslovnih partnera provjerava pouzdanost klijenata - poslodavaca, kako bi kandidati bili sigurni u ozbiljnost poslodavaca i kvalitet ponuđenih pozicija.